moors-vve-beheer-ontzorgt
VvE beheer

Het beheren van een VvE gaat natuurlijk over de administratie en het onderhoud. Maar daar blijft het niet bij. Er zijn meer beheertaken die aandacht vragen. Ook is het fijn als er een vast aanspreekpunt is.

Contact opnemen

Wat kan VvE beheer voor u betekenen?

Volledige ontzorging

U woont samen in een appatementencomplex met meerdere bewoners. Hoe is het onderhoud van het gebouw geregeld? Of de leefbaarheid? Er zijn veel vragen en het brengt een heleboel administratie met zich mee. Administratie over financiën, onderhoud en eigendom. Daarnaast is ook de communicatie belangrijk. Communicatie tussen eigenaren en de personen die betrokken zijn bij het beheer.

Een VvE beheerder neemt deze zorgen uit handen zonder daarbij het contact met de eigenaren te verliezen. Samen afstemmen wat je wil bereiken en wat de gezamenlijke belangen zijn die ervoor zorgen dat je relaxed, en ontzorgd kunt samenwonen. We hebben een pakket samengesteld dat hierin voorziet en dat we op jullie wensen kunnen afstemmen.

VvE-inrichten

Inrichten VvE

De kracht van goed VvE beheer begint al vóór de bouw van een appartementencomplex. Zowel bij het opstellen van de splitsingsakte en bij het ontwerp van het gebouw. Er wordt dan veel vastgelegd dat later een belangrijke rol zal spelen bij het gebruik en het beheer. Het afstemmen op de individuele wensen begint daarom al bij het inrichten van de VvE. 

Meer weten
VvE-overname

Overname VvE

Overstappen naar een andere beheerder is meer dan het veranderen van beheerder. Met een scherpe blik opnieuw kijken naar de invulling van de wensen. Slepende problemen oplossen. Voor VvE's die het beheer zelf deden ervaren wat de meerwaarde van een professioneel beheerder is, zonder aan zeggenschap in te leveren. De financiële voordelen van de schaalgrootte ervaren. Deze meerwaarde kunnen wij jullie leveren.

Meer weten