Moors VvE beheer

De kracht van persoonlijk contact

Moors VvE beheer is de werknaam voor het vastgoed deel van Moors Administratie & Ondersteuning (MA&O). MA&O richt zich op administratief beheer en ondersteuning voor: VvE’s, bedrijventerreinen, vastgoed portefeuilles en kleinschalige ondernemingen zoals ZZP-ers. Een goed beheer, persoonlijk contact, lage kosten en ontzorgen staan hier voorop.

Moors VvE beheer is in 2014 opgericht door Annemiek Moors. Zij gebruikt haar ruim 30 jaar administratieve ervaring in het MKB voor het beheren van met name VvE’s en vastgoed. Inmiddels is de portefeuille van een zodanige omvang dat klanten hiervan kunnen profiteren bij verzekeringen en het onderhoud door de vaste partners.

Ondanks de groei is het persoonlijk contact behouden gebleven. Dit vindt zijn oorsprong in het ontstaan van het bedrijf, de MKB ervaringen en vooral het karakter van Annemiek. Met persoonlijk contact is vaak zoveel meer te bereiken zonder dat het extra inspanning vraagt.

De persoonlijke benadering vraagt een bijdrage van alle betrokkenen. Dit is een belangrijk aandachtspunt bij het aangaan van lange termijn overeenkomsten.