Is alles via de wet geregeld, of moeten we zelf ook dingen afspreken?

Veel VvE zaken zijn door wetten en aktes goed geregeld. Wat moet ik dan nog zelf regelen en welke plichten moet ik vervullen? Zaken die veel werk en vooral onzekerheid met zich meebrengen: doe ik het wel goed? Laat u ontzorgen door iemand die er dagelijks mee bezig is.

de mogelijkheden Meteen Contact
moors-vve-beheer-vastgoed

Hoe beheert u uw vastgoed?

U bezit vastgoed, het beheer ervan vraagt aandacht en tijd. Tijd die er niet altijd is. Ook het ontbreken van kennis of een netwerk voor instandhouding kan de reden zijn om op zoek te gaan naar een beheerder. Iemand die deze taken professioneel van u overneemt en u daarbij op de door u gewenste wijze betrekt.

De Mogelijkheden Meteen contact

Hoe ben ik bij de VvE verzekerd?

Zowel de appartementen en de algemene ruimtes worden door de VvE verzekerd. Hoe zit het met waterschade bij een lekkage? En wat is een 'appartementsclausule'? Hoe kan ik mijn luxe keuken verzekeren? Vragen die we graag beantwoorden. Door de omvang van onze portefeuille profiteert u van scherpe tarieven.

De mogelijkheden Meteen Contact

Onze diensten

Hierboven vindt u enkele vragen die u als eigenaar van een appartement, als bestuurder van een VvE of als eigenaar van een vastgoedportefeuille tegen kunt komen. Om u bij deze vragen en andere zaken te ontzorgen, hebben wij een vast pakket van diensten samengesteld. Deze vormen het startpunt om het beheer op maat voor uw in te richten. 

VvE beheer

moors-vve-beheer-vastgoed

Vastgoedbeheer

Verzekeringen